Crește satisfactia clientilor cu solutii software pentru transport



Testimoniale, recenzii sau review-uri, companiile își doresc cu orice pret clienti multumiti, care să vorbească despre asta. Cu 89% mai eficiente decât orice altă formă de promovare, opiniile clientilor par să influențeze decisiv decizia de cumpărarea și încrederea acordată unui brand. Nu e de mirare că satisfacția clienților a devenit un element strategic de business și există o întreagă literatură pe acest subiect. 


Experiența noastră de până acum cu transportatorii ne-a învățat că soluțiile software contribuie semnificativ la îmbunătățirea relației cu clienții și implicit la creșterea gradului lor de satisfacție. Cum se întâmplă asta, veți descoperi în rândurile de mai jos.

Soluționeză rapid solicitările

Unul dintre principalele avantaje pe care le oferă un sistem software integrat este centralizarea informațiilor într-o bază de date unică, accesibilă pentru toate departamentele companiei de transport. Fie că vorbim de operațional, resurse umane, contabilitate sau management, sistemul ERP permite integrarea activității pe o singură platformă.

Astfel, atunci când un client are o solicitare, rezolvarea poate fi mult mai rapidă prin accesul în timp real la informații. Iar promptitudinea înseamnă de fiecare dată o experiență pozitivă pentru client.

Elimină erorile

Dacă nu ai o soluție software pentru transport, clienții tăi cu siguranță vor simți consecințele negative.  Erorile umane pot apărea destul de ușor, mai ales când are loc dublarea informațiilor sau introducerea manuală a datelor, iar în timp aceste probleme se vor reflecta în relația cu clienții și imaginea companiei.

Un sistem ERP automatizează procesele de lucru și astfel poate reduce sau elimina în totalitate erorile umane.  Totodată, trasabilitatea informațiilor facilitează identificarea rapidă a potențialelor nereguli și ajută la rezolvarea lor.

Statusuri comunicate în timp real

Trăim într-o eră a vitezei, în care informația se află de cele mai multe ori la un click distanță. De aceea, clienții se așteaptă să afle cât mai repede ce îi interesează de la furnizorul de transport și nu sunt dispuși să aștepte.

Posibilitatea de a reduce semnificativ timpul dintre momentul în care se primește o solicitare și rezolvarea ei poate reprezenta un beneficiu important pentru clienți. Este o ocazie excelentă de a le câștiga încrederea și de a le demonstra că se pot baza pe partenerul lor de business.

Răsplătește clienții loiali

Istoricul de date pe care îl oferă o soluție software pentru transport poate reprezenta un avantaj dacă este folosit inteligent.  Cu ajutorul unei statistici pot fi identificați ușor clienții fideli, care utilizează cel mai des serviciile companiei voastre de transport.

Aceștia reprezintă o categorie aparte, care merită mai multă atenție și acțiuni de marketing care să îi stimuleze. De ce sunt speciali acești clienți? Pentru că sunt mulțumiți de serviciile primite, aleg să revină de fiecară dată și cel mai probabil vor recomanda serviciile și altor persoane. Iar tu trebuie să faci toti posibilul ca nivelul lor de satisfacție rămâne sus.

Cu ajutorul unui program de loializare vei putea să menții și să crești satisfacția acestor clienți, să te asiguri că vor continua să aleagă serviciile companiei tale de transport și, mai mult, vor deveni evangheliști, promovând ceea ce faci.

Oferă servicii excelente și vei fi cu un pas înaintea concurenței, e poate cea mai simplă regulă de marketing și se aplică aproape de fiecare dată.  Fii partenerul clienților tăi, câștigă-le încrederea, fii proactiv, ascultă-i, înțelege-le nevoile, comunică transparent, arată-le că îți pasă. Sunt câteva acțiuni pe care le poți face cu costuri minime, dar cu beneficii maxime.

Vezi si alte articole pe aceeasi tema

Cele mai recente articole, din aceeasi categorie

Digitalizarea a intrat în vietile noastre odată cu Revolutia Tehnologică ș ...

Mai bine de 6 săptămâni, echipele operationale ...

Adoptarea unui sistem software de tip ERP înseamnă trecerea la ...

Afla cum iti poti imbunatati business-ul!

Solicita o demonstratie personalizata

Vrei mai multe informatii?

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii de management pentru afacerea ta.